Informatii atelier Intrebari frecvente

Utilajele aflate in dotarea atelierului nu sunt destinate sa prelucreze aceste tipuri de materiale, cel mult duraluminiu ca si duritate
Ne ocupam strict cu ce stim sa facem cel mai bine si anume sa frezam in diverse materiale usoare. Cel mai indicat ar fi sa va adresati firmelor care sunt specializate pe acest tip de servicii.
Da, insa din punct de vedere tehnologic decuparea tablelor subtiri se face mult mai eficient folosind echipamente CNC cu laser. Din acest motiv nu decupam table subtiri.
Putem doar decupa dintr-o placa de compozit o forma. Din cauza limitarilor constructive ale utilajelor, care nu au masa cu vacuum ci canale T, fixarea placilor pe masa de lucru nu este suficient de plana astfel incat taietura de indoire sa se genereze la o adancime perfect constanta.
Da, functie de geometrie. Prelucram curent in acest tip de material forme volumetrice tehnologice.
Da. La cerere putem furniza si obiectul final din fibra de sticla, prin colaboratori.
Da. in principiu, functie de specificatiile reperelor, putem furniza si piesele termoformate, prin colaboratori.
Volumul maxim prelucrabil intr-o singura prindere pe masa utilajului este de 2700 x 2000 x 300 mm dar functie de material si de geometrie, acolo unde este posibil, acesta se poate mari convenabil prin lipire de straturi succesive pe cele 3 dimensiuni ale piesei. De exemplu in polistiren cel mai mare proiect ca volum a fost 3000 x 2000 x 4000 mm iar in MDF 300 x 300 x 7000 mm.
Nu. Din pacate in acest moment nu oferim acest tip de servicii.
Nu. Din pacate nu dispunem de utilaje multiax care sa isi poata inclina axul motorului.
Pentru a putea produce un obiect fizic cu ajutorul unui utilaj de prelucrare CNC, este necesara existenta unui model 2D sau 3D care sta la baza etapelor de executie ale piesei reale. Daca un client nu dispune de acest model vectorial, in condiitle in care se poate reproduce (modela) matematic forma si geometria acestuia, el se poate crea in cadrul atelierului contra cost.
Nu. Nu putem indica costuri decat pe baza unor modele vectoriale. Daca acestea nu exista se pot creea de catre noi contra cost. O calculatie de cost intotdeauna se poate trimite unui client doar dupa verificarea modelului vectorial a proiectului / piesei / reperului dorit.
Da. Putem prelucra oricare tip de model geometric vectorial 3D.