Portofoliu Prelucrari CNC in polistiren

Reproducere coloana Morris

Proiect complet de modelare CAD, prelucrare si montare a unui set de coloane de afisaj stradal Morris.

Model salupa fibra de sticla

Model pozitiv din polistiren extrudat format din placi lipite si utilizat pentru obtinerea matritei ce permite realizarea componentelor carcasei din fibra de sticla.

Model mobilier 3D fibra de sticla

Model din polisitren de mari dimensiuni (4 x 2 x 2 m) folosit pentru obtinerea unui mobilier cu forma complexa exclusiv 3D de tip stand de prezentare din fibra de sticla.

Macheta arhitectura de ansamblu

Macheta de ansamblu pentru proiectul de diploma la facultatea de arhitectura reprezentand zona de amplasare pentru constructia unei case.

Macheta forma de relief montan

Macheta de mari dimensiuni (5 x 2 x 0.5 metri) obtinuta prin preluarea punctelor din masuratorile topografice si reconstituirea 3D a suprafetei de teren poligonale.

Butaforie panou publicitar stradal

Proiect complet: model 3D din polistiren + matrita + obiecte din fibra de sticla reprezentand jumatati de ou Kinder la scara supradimensionata.

Figurina butaforie robotel

Figurina robotel a rezultat in urma colaborarii cu o casa de productie publicitara pentru turnarea unui videoclip comercial.

Obiecte si ornamente decorative

Set de modele reprezentand ornamente decorative unicat pentru un proiect de amenajare interioara a unei cladiri din zona centrului vechi al Bucurestiului

Macheta urbanism arhitectura

Frezare macheta urbanistica de detaliu pentru proiect de diploma - facultatea de arhitectura.